Reizen naar Kamaria Villas


“Kamaria Villas” is bereikbaar via het vliegveld van Kalamata of met de auto via de bootverbinding vanuit Italië.

Per Vliegtuig


Het internationale vliegveld van Kalamata (KLX) ligt op een kleine 60 kilometer van Kamaria Villa’s. Het zowel civiele als militaire vliegveld, met de naam Captain Vassilis Constantakopoulos, wordt o.a. gebruikt door de NAVO. Voor passagiersvliegtuigen zijn er 2 start- en landingsbanen beschikbaar.

Vanaf Schiphol vliegt u naar Kalamata, 2.169 km verderop, in gemiddeld 3 uur.
Op Athene vliegen is zeer goed mogelijk en vaak goedkoper. De verbinding naar Kamaria is door de nieuwe (tol)autoweg zeer goed te doen en duurt ca 3,5 uur.
Onderweg zijn er natuurlijk zeer veel bezienswaardigheden zoals Athene, Kanaal van Korinthe en Epidaurus, Nafplio, de voormalige hoofstad van Griekenland, is een prachtige historische plaats en heeft prima overnachtingsmogelijkheden.
Vele mensen combineren een Vakantie naar Kamaria Villas met een bezoek aan Athene.

  • Amsterdam > Kalamata | Transavia
  • Düsseldorf > Kalamata | Aegean / Condor
  • Brussel > Kalamata

Op het vliegveld van Kalamata (KLX) zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden in de aankomsthal. Het beste kunt u online van te voren een auto reserveren en de meeste huurauto’s staan dan te wachten bij aankomst voor de luchthaven.

Per auto


Liever met eigen auto op vakantie naar Kamaria Villas! Vanuit het zuidoosten van Italië, vertrekken verschillende veerdiensten naar het westen van Griekenland.