Activiteiten


Tijdens een vakantie bij Kamaria Villas, zijn er diverse bezienswaardigheden en een scala aan mogelijkheden om te doen. Naast de rust en ruimte, zijn er gezellige taverna’s, pizzeria’s, winkels waar je dagelijkse boodschappen kunt doen, een enkele discotheek en natuurlijk de prachtigste baaien met mooie stranden en het zonnigste weer van Europa.

Zoekt u files, drukte, luxe winkel-straten, volle stranden, parkeergarage’s, bioscopen en verkeerslichten dan kunnen wij u niet helpen.

Het havenplaatsje Finikounda ligt op circa 3 kilometer afstand en beschikt over supermarkten, winkels en vele restaurantjes, waarvan de meeste het terras direct aan zee hebben.

Methoni met het imposante Venetiaanse kasteel ligt op circa 7 kilometer van Kamaria. Ook hier zijn supermarkten, winkels en diverse restaurantjes en taverna’s.
Olympia, Sparta, Tripoli, Mistras, het paleis van Koning Nestor, het behoort allemaal tot de mogelijkheden voor een dagtrip.
Pylos, de dichtsbijzijnde grotere plaats, is 17 km van Kamaria verwijderd

In Pylos en Finikounda kun je leuke boottochtjes maken, met of zonder schipper. Ook kun je gaan zeilen en surfen bij Alpha Sailing of bij Water and Sports aan Lampes Beach.

Mountainbikes zijn er te huur, voor een rit door de omgeving en de mooie ongerepte natuur van het eiland.
Voor wie liever de natuur en omgeving per paard verkent, die mogelijkheden zijn er ook.

Maar gewoon een wandeling langs de prachtigste baaien en genieten van de rust en lekker liggen  op het strand behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.