• op circa 400m lopen een kiezelstrand
  • op 2,3 km, 3 min met auto een fantastisch zandstrand (Lampes Beach)
  • afstand tot centrum circa 3000 meter
  • luchthaven op circa 60km
  • afstand tot supermarkt circa 1800 meter
  • dichtsbijzijnde restaurant circa 800 meter

Omgeving Kamaria Villas


De omgeving van Kamaria is puur en ongerept, zoals natuur hoort te zijn. Het is natuur in haar meest pure vorm, met de mooiste baaien en stranden van Europa.

Een berglandschap, met hier en daar een waterval, olijfboomgaarden, wilde bloemen, cactussen en op de meest verrassende momenten een fantastisch uitzicht op de azuur blauwe Ionische zee.

Op een kleine 400 meter van de villa’s vindt u een kiezelstrand en even verderop, op een 2,3 km (ongeveer 3 minuten met de auto), het fantastische “Lampes Beach” zandstrand.

Kamaria is gesitueerd tussen het pittoreske vissersdorpje Finikounda en het dorp Methoni. Het havenplaatsje Finikounda ligt op circa 3 kilometer afstand en beschikt over supermarkten, winkels en vele restaurantjes, waarvan de meeste het terras direct aan zee hebben.
Methoni met het imposante Venetiaanse kasteel ligt op circa 7 kilometer van Kamaria. Ook hier treft u supermarkten, winkels,  restaurantjes en taverna’s aan. Olympia, Sparta, Tripoli, Mistras, het paleis van Koning Nestor, het behoort allemaal tot de mogelijkheden voor een dagtrip. Pylos, de dichtsbijzijnde grotere plaats, is 17 km van Kamaria verwijderd en het gebied ligt ongeveer 50 km ten zuidwesten van het vliegveld Kalamata.